Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2008

ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ.


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙ(ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΚΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ !

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΠΟ ΤΙΣ 8.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙ(ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΚΑ) ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ 1 (ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΒΓΑ ΠΕΤΑΛΑ)

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ, ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.

ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΣ. ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΑ.

ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΣ, 2008 – 2010.

ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΚΑ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΈΩΣ ΚΑΙ 10% ΕΠΙ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΛΩΝ.
ΤΕΛΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΚΑ(ΑΝΩ – ΓΑΛΑΤΣΙ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΦΙΛΙΚΑ
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
ΤΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ Κ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙ(ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΚΑ)SOS ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: 6977.650564. 210.2923785

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ. ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΕΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΚΑ).