Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΨΗΦΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ - ΣΤΟΥΣ ''ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ - ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ'' ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !




Κουνάνης Φραγκίσκος-Ελευθέριος
Υποψήφιος – Β ! Αθήνας. ΜΕ ΤΟΥΣ ‘’ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ – ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ’’
ΨΗΦΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ στον Κοινωνικό Εργάτη
Κουνάνη Ελευθέριο Φραγκίσκο που 45 χρόνια έχει πάντα και πάνω απ’ όλα
ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ τον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.
Εκπαιδευτικός-Παιδαγωγός, ΑμεΑ. - E-mail: fracisko@otenet.gr
http://users.otenet.gr/~fracisko/
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000074170760

Γεννήθηκε το 1949 στο Γαλάτσι από Κυκλαδίτες γονείς(Μύκονος – Πάρος)και είναι παντρεμένος από το 1985 με τη Μαίρη Πουλάκη (κόρη του αείμνηστου Γαλατσιώτη αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Κωνσταντίνου Πουλάκη) και έχουν ένα 21 χρονο γιο, το Γιώργο Φοιτητή στις Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Από το 1970 μέχρι σήμερα είναι κοντά σε Αθλητικούς, Πολιτιστικούς συλλόγους γονέων και ΑμεΑ.
Το 1973 αγωνίζεται με τη γενιά του Πολυτεχνείου. Βρίσκεται συνέχεια μπροστά σε όλους τους αγώνες για την Ειρήνη, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και αλληλεγγύη. Υπερασπιζόμενος πάντα το αυτονόητο δικαίωμα για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες : να ζουν με αξιοπρέπεια και όχι επαιτώντας. Παράλληλα ενημερώνει, συντονίζει, και βοηθά τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες, ιδρύει συλλόγους και κέντρα κοινωνικής απασχόλησης, ενημέρωσης δικαιωμάτων, μέριμνας, αποκατάστασης και επαγγελματικής κατάρτισης με συνεργάτες. Είναι παρών πάντα στην πρώτη γραμμή με τους συνεργάτες του, όπου χρειάζεται συμπαράσταση και κοινωνική αλληλεγγύη (Ελλάδα, Κύπρος, Σερβία, Βοσνία, Ιράκ, Ταϊλάνδη, Αφγανιστάν, Ουγκάντα, Τουρκία Μαδαγασκάρη) αλλά & άμεση παρέμβαση για επίλυση τοπικών προβλημάτων όπως η αποξήλωση, βλαβερών για τη δημόσια υγεία, κεραιών κινητής τηλεφωνίας κλπ. Ασχολείται με τα Δημοτικά τεκταινόμενα συνεχώς επί 9 τετραετίες. Από αυτή την εμπειρία του, το Υπουργείο Πολιτισμού συγκεντρώνει σημειώσεις του (μαζί και άλλων εκπαιδευτικών) και εκδίδει τιμής ένεκεν το βιβλίο «Η Ανεξαρτητοποίηση των συνανθρώπων μας μετά το ατύχημα, μέσα και έξω από το σπίτι η σε αυτόνομους πράσινους ξενώνες». Σήμερα είναι Μέλος Της Παναττικής Επιτροπής κατά της Ηλεκτρομαγνητικής Ενέργειας, Μέλος του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑμεΑ – ΠΑΣΙΠΚΑ. Έχει τιμηθεί επανειλημμένως για τη δράση του από τοπικούς φορείς, το Δήμο Γαλατσίου, το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς και από το Υπουργείο Παιδείας. Εκείνο που επιθυμώ βαθιά και θα επιδιώξω με κάθε κόστος, είναι να μπορέσω μια μέρα στο σύντομο μέλλον να κοιτάζω ίσια στα μάτια τους συνανθρώπους μας με αίσθημα ικανοποίησης και ανακούφισης, που μια πολυετής προσπάθεια να κάνουμε την ΕΛΛΑΔΑ μας ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ! ’ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ’ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, θα έχει γίνει πλέον πραγματικότητα !!! Το ίδιο ισχύει και για όλο τον ΠΛΑΝΗΤΗ.

Με Εκτίμηση
Και ΤΙΜΗ για την τιμή που μου κάνετε να ασχοληθείτε με μένα.

ΥΓ= Παράκληση από καρδιάς αν συμφωνήσετε και δεν σας κουράζει ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ όπου μπορείτε το ΜΗΝΥΜΑ !!! Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από ΚΑΡΔΙΑΣ !!!