Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.









ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!!!

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΠΟΝΑΤΕ! 3 ΕΚΑΤ, ΣΕ ΟΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ 4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜ. ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ!

Για 1 λεπτό σκεφτείτε, διαβάστε και δείτε, το τι ψέματα σερβίρουν στον λαό πού τον έχουν καθηλώσει στήν ηλεκτρική καρέκλα της ΠΕΙΝΑΣ ! ! !


Το 2000 1 $ = 1.2 € 1 βαρέλι πετρέλαιο = 60$ - επομένως 1 βαρέλι = 72 €

Σήμερα 1 $ = 0.62 € 1 βαρέλι γύρω στα 115$. Επομένως 1 βαρέλι = 71,3 Eur

Η ερώτηση είναι: Εάν στην Ευρώπη το βαρέλι, έχει την ίδια τιμή, με εκείνη του 2000, γατί η τιμή της βενζίνης αυξήθηκε τόσο πολύ ;


Μας δουλεύουν αγρίως... τα μονοπώλια της παγκοσμιοποίησης και οι μεγαλοκαρχαρίες πού θέλουν να πεθάνουν τους συνανθρώπους από την πείνα! ανεβάζοντας τις τιμές γιατί έτσι γουστάρουν αυτοί και δεν ρωτούν και κανένα.

Παρακαλώ πολύ ανακυκλώστε το παρόν μήνυμα σε όσο πιο πολλούς μπορείτε: Iσως να καταλήξει στα χέρια κανενός «εγκέφαλου» από εκείνους που μας κυβερνούν και ίσως να έχουμε καμιά διευκρίνηση για το γεγονός ότι πληρώνουμε συνεχώς επαυξημένο, κάτι του οποίου η τιμή παραμένει πάντα η ίδια.

Ίσως, έχοντας πλέον γνώση όλοι μας, ότι μας δουλεύουν αγρίως κ μας κατάκλέβουν, να βγούμε απ΄τα ρούχα μας... Λες ;........


Η αλήθεια για το πετρέλαιο - Η καθημερινή υπόμνηση από εφημερίδες, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, ότι το πετρέλαιο έπιασε τα 110$ το βαρέλι ή τα 150$, σημαίνει απλά για τον πολίτη, ότι μπορεί να περιμένει φυσιολογικά να πάει στα 400 ευρώ το λίτρο η βενζίνη ή στα 200 ευρώ το κιλό τα λάχανα. Αμ, δε.


Οι τιμές του πετρελαίου που διατυμπανίζοντας, είναι αυτές που αγοράζει η αμερικάνικη αγορά.

Η Ευρώπη αγοράζει σε τιμές μπρεντ, που:
α. είναι φθηνότερο κατά 5-6$β. έχει την ίδια τιμή για τους Ευρωπαίους μ' αυτήν που είχε πριν 6 μήνες!

Πώς γίνεται αυτό;

Απλό: κάθε φορά που αυξάνεται η τιμή του πετρελαίου σε δολάρια, η Ευρώπη αυξάνει την τιμή του ευρώ έναντι του δολαρίου.


Αποτέλεσμα ; Η Ευρώπη δεν πληρώνει αυξημένη τιμή στο πετρέλαιο.


Τι σημαίνει αυτό ;Ότι κανένας δεν μπορεί να αυξήσει την τιμή της βενζίνης, του αερίου, της ντομάτας, του γάλατος, της πατάτας, του τυριού, του τραμ, της θείας μου της Κοντίλως, με το πρόσχημα ότι ακρίβυνε το πετρέλαιο.Μπορεί όμως να την αυξήσει με το πρόσχημα ότι οι πολίτες, βομβαρδισμένοι από τη μπουρδολογία ότι αυξάνεται η τιμή του πετρελαίου, είναι έτοιμοι να χάψουν και να πληρώσουν κάθε ανατίμηση αγόγγυστα. Αυτή είναι η προσφορά των ΜΜΕ στη καθημερινή ζωή του τόπου, όταν ο εντυπωσιασμός υπερισχύει της αλήθειας.


Δηλαδή, όταν η βλακεία είναι σημαντικότερη της σοβαρότητας.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ, ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΚΕΣ.

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.

Συνταξ: Μηχανικός, Εργαστηριακός Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ.

Μέλος της Παναττικής-Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.

Μέλος και Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με κινητικά και άλλα προβλήματα.

Ιδρυτής και συντονιστής Κέντρων Απασχόλησης και μέριμνας, ΑμεΑΙ, στην Ελλάδα.

Ιδρυτής και Υπεύθυνος της Ελληνικής Πράσινης Εθελοντικής Ομάδας Ανιδιοτελούς Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.

Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού & Αθλητικού Συλλόγου Άνω Γαλατσίου (Καραγιαννέικα).







http://www.google.gr/ =Γράφεις= 1) ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ

& 2) ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ.