Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ !!!




ΑΡΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ !

ΕΡΩΤΗΣΗ : κ. Κουνάνη εκπλαγήκαμε όταν μας ενημερώσατε ότι αρνείστε την συμμετοχή σας στην επιτροπή κατά των κεραιών που σας πρότεινε ο συνδυασμός σας που ήσασταν υποψήφιος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ο ''21ος Αιώνας'' και αυτό γιατί η δουλειά σας μαζί με τους συν...εργάτες σας από την Παναττική επιτροπή και τον Θεόδωρο Τούντα, είχε σαν αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ο θάνατος από τα κεφάλια μας και ιδιαίτερα των παιδιών και των ευπαθών ομάδων που αγαπάτε και υπηρετείται με αυταπάρνηση 45 χρόνια και ενώ ψηφιστήκατε ομόφωνα και σας έβαλαν στην επιτροπή, εσείς μόλις το μάθατε ζητήσατε να αποχωρήσετε γιατί ??? Μπορείτε να μας το αναλύσετε ???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Πράγματι κ. Διευθυντά είναι έτσι ακριβώς όπως θέσατε την ερώτηση και σας ευχαριστώ που μου δίνεται την δυνατότητα να απαντήσω σε όλους εκείνους που με τίμησαν στις Δημοτικές Εκλογές και επειδή ποτέ δεν ξεχωρίζω τους συνανθρώπους μας τουλάχιστον σε θέματα κοινωνικά γενικώς χωρίς διάκριση, σας λέω ότι δεν είχα καμία πρόθεση αρχικά να το κάνω παρόλο που από τήν ώρα που έφυγε ο κ.Θεόδωρος Τούντας, το Γαλάτσι ξαναγέμισε κεραίες του θανάτου. Ακόμη και αυτές τις υποδείξαμε και τις αναφέραμε στο τοπικό τύπο στο ιντερνέτ,στο περιοδικό magazin όπου όλοι!Αλλος λίγο,άλλος πιο εκτεταμένα, ανέδειξαν το θέμα. ο Δήμος και δη ο δήμαρχος αγρόν ηγόρασε. Αλλά και η τελευταία που κατέβηκε στην Οδό Αετοφωλιάς η επιτροπή κατοίκων και ο Σύλλογος την κατέβασαν και για τα έξοδα πλήρωσαν 2 κάτοικοι άμεσα θιγόμενοι που κινδύνευαν και εφάπτεται η κεραία του θανάτου με τα σπίτια τους. Το αστείο της υπόθεσης ότι ο νύν Δήμαρχος φιγούραρε σε φωτογραφία της τοπικής εφημερίδας Παλμός λίγο προ των Δημοτικών Εκλογών. Ειρωνεία κ αισχρή παραπλάνηση προς το Λαό!Ουδέποτε ανακατεύτηκε τα περασμένα τέσσερα χρόνια όπως και μέχρι σήμερα. Ομως για να μη κουράσω η ουσία της αποχώρησης μου από την επιτροπή έχει πολύ σοβαρό λόγο.2 κεραίες που είχαν απομείνει επί διοικήσεως Κυρίου Τούντα η μία Τράλλεων και Κορύνης οπου και αναμένεται η απάντηση των δικαστηρίων.Αλλά η δεύτερη έχει τελεσιδικία ήδη 14 μήνες !!! (βρίσκεται στην ταράτσα Σεντούκαλη)Παραδεισίων)ακριβώς 50 μέτρα πάνω από τον παιδικό σταθμό της οδού Βυζαντίου και βομβαρδίζει στην κυριολεξία τις μικρές ψυχούλες που βρίσκονται εκεί, τους εργαζόμενους και τους περίοικους όλους. Έχω φωνάξει χιλιάδες φορές, έχουμε κάνει κινητοποιήσεις με τους κατοίκους και τον Σύλλογο του Άνω - Γαλατσίου όταν ήμουν πρόεδρος, έχει μπει θέμα από Δημοτικό σύμβουλο του 21ου Αιώνα σε συμβούλιο του ΔΣ στο Δήμο και κανείς δε συγκινείται από τους πρώην και νύν άρχοντες που ο Λαός κάνοντας και άλλο τραγικό λάθος τους ξανάδωσε το δικαίωμα για ν’αποτελειώσουν το Γαλάτσι μας και να σκοτώσουν όλους τους κατοίκους με την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που σπέρνει τον θάνατο !!!μιας κ το Γαλάτσι μας ξαναγέμισε κεραίες. Το γιατί αυτή τη φορά το αφήνω σε σας να το ψάξετε βαθιά!!! Γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι κάτι βρωμάει πολύ άσχημα !!!
Όπως και η δήθεν διαμορφούμενη πλατεία θεατράκι 40 θέσεων ??? (Παραδεισίων κ Κενταύρων) που έχει γίνει από το BETON οχυρό του Ρούπελ, με κόστος μέχρι στιγμής πάνω από 500.000 ευρώ κ δυστυχώς από πουθενά δεν υπάρχει ομαλή πρόσβαση για τις Ευπαθείς Γενικά Ομάδες.Αλλά κ μία που υπάρχει από την κενταύρων έχει κατωφέρεια 65% όλες οι άλλες προσβάσεις έχουν εκατοντάδες σκαλοπάτια που αποκλείουν τους πάντες. Το δεύτερο θέμα, σας το ανέφερα για να δείτε την αναλγησία και το ψέμα που κρύβει αυτή η φαταούλα του Δήμαρχου που όχι αισθήματα και καρδιά δεν έχει αλλά συνεχίζει τα ψέματα και τα θααααααααααα στον κόσμο που ξεγέλασε για μια ακόμη φορά !!! ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΚΕΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΕΝΤΟΥΚΑΛΗ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΆΚΙΑ, ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΟΥΛΑΣ !!! ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ !!! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ Μ' ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Κ ΟΛΟΙ ΗΣΥΧΑΖΟΥΝ !!!

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Σας ευχαριστώ κ. Διευθυντά για την υπομονή σας και αν κούρασα, ζητώ από καρδιάς συγνώμη στο Λαό, αλλά είναι εγκληματική η αδιαφορία των υπευθύνων και εγώ δεν προτίθεμαι να γίνω συνεργός σ’ενα έγκλημα με τεράστιες επιπτώσεις στην υγεία όλων ποτέ !!! Αλλά και στη πλήρη αδιαφορία απέναντι σ'ολους τους Γαλατσιώτες από μεριάς Δημοτικής Αρχής συνέχεια !!!
Μέ τιμή
Ελευθέριος Φραγκίσκος Κουνάνης
Μηχ/κός Εργαστηριακός Εκπαιδευτικός
Παιδαγωγός ΑμεΑ και Ευπαθών Ομάδων.
Υπεύθυνος της Εθελοντικής Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αττικής.Δείτε περισσότερα