Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΙΛΑΤΕ !!! ΝΤΡΟΠΗ.






Γεύμα με τους οικονομικά αδύνατους πολίτες έκανε ο Δήμος Γαλατσίου την Κυριακή του Πάσχα. Με catering, με αρνιά στις σούβλες αλλά και ζωντανή μουσική! Όλα ωραία.Φαίνεται όμως ότι στο Γαλάτσι δεν έχουμε μεγάλο αριθμό οικονομικά αδυνάτων! Πράγμα περίεργο με τέτοια κρίση που περνάμε.Θα μου πεις τώρα γιατί το λέω αυτό; Όταν πήγαν καμιά τριανταριά άτομα στο δείπνο τι συμπέρασμα να βγάλω;Να αφήσουμε τώρα την πλάκα και να μιλήσουμε σοβαρά.Είναι δυνατόν ημέρα Πάσχα να πάνε οικογένειες να φάνε στο Δήμο σε γεύμα χαρακτηρισμένο «για τους φτωχούς»;Θέμα αξιοπρέπειας και μόνο των συνδημοτών μας θα το απέτρεπε.Δεν σημαίνει ότι ο φτωχός δεν έχει αξιοπρέπεια. Προτιμά να φάει φακές στο σπίτι του παρά να πάει σε «δείπνο φτωχών».Έκανε και ο Δήμος Αθηναίων τραπέζι την Κυριακή του Πάσχα. Το έκανε όμως για τους αστέγους!Οι άστεγοι δεν έχουν σπίτι να καθίσουν ούτε τραπέζι να φάνε το Πάσχα!Τέλος πάντων δεν θεωρώ κακή την ενέργεια. Θεωρώ λάθος τον τρόπο χειρισμού.Ας το έλεγαν «γεύμα αγάπης» και ας έκαναν ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους συμπολίτες μας.Άντε να πήγαιναν 150-200 άτομα τέτοια μέρα.Να πήγαιναν όμως και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τις οικογένειές τους και πρώτο τον Δήμαρχο. Έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα.
AΔEΡΦIA !ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΚAI Ν' ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ.Σ'ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΛΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΜΩΝΑ. ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΙΣΙΑ. ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΨΑΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ !!! ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΙΣ 6.000 ΑΤΟΜΑ !!! (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΑΝΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ)Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙ 21ος ΑΙΩΝΑΣ κ. ΤΟΥΝΤΑΣ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚAI ΦΙΛΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙ, ΙΛΙΟΝ, ΑΓ.ΑΝΑ
ΡΓΥΡΟΥΣ, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΠΑΛΗΝΗ, BΡΙΛΉΣΣΙΑ, ΠΟΛΥΓΩΝΟ Κ ΑΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ Δ'ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ(ΣΕΒΑΣΤΟ)ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Κ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ Κ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ F/B ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΨΥΧΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ,ΨΥΧΗΣ ΗΡΕΜΙΑ. ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ, ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ.