Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.









Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ κ ΤΑ ΑμεΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !


ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ

ΦΤΩΧΕΙΑΣ.


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΠΑΛΙ (ΤΡΟΦΙΜΑ, ΓΑΛΑΤΑ, ΡΟΥΧΙΣΜΟ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΣΧΟΛΙΚΑ, ΕΙΔΗ ΥΓΕΙΑΣ Κ ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ). ΤΟ ΗΘΟΣ, Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΚΑΘΩΣ Κ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ MAΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΙΝΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Με μπροστάρη τον πρ. Δήμαρχο Γαλατσίου και Υποψήφιο με τον Ανεξάρτητο συνδυασμό 21ος ΑΙΩΝΑΣ κ. ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΑ.

Συνεργάτες αρωγοί: Οι Επιχειρηματίες, κ.κ. Διονύσης Xαϊκάλης από τα καταστήματα '; ZAG-GREET '; Οι κατασκευαστές κ.κ Χαιμακιώτης Ανδρέας, και Δακτυλίδης, οι ελάχιστοι εργαζόμενοι από το '; ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ '; που δίνουν τιτάνιο αγώνα όμηροι του εργασιακού καθεστώτος που υφίσταται. Το γραφείο ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ του κ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Το κατάστημα '; ΧΑΡΑ '; Βιβλιοχαρτικά Ανδρέα κ Χαράς Ντιμπέλο, Το κατάστημα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Η/Υ κ αναλωσίμων του κ. ΜΑΥΡΟΥ-ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Το κατάστημα μεζεδοπωλείο '; ΛΙΘΟΣΤΡΩΤΟ '; o Τοπικός και Αθηναϊκός Τύπος, οι Μπλόκερς από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ, το www.e-galatsi.gr, το G.TV, το ΤΗΛΕ - ΑΣΤΥ, οι Εκατοντάδες Εθελοντές μας από το Γαλάτσι, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, την ΕΛΛΑΔΑ και το Εξωτερικό. Ο Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός και Αθλητικός Σύλλογος Άνω Γαλατσίου, ο Σύλλογος Κρητών, ο Σύλλογος Ρουμελιωτών(με υπεύθυνο τον κ. Τούντα Δημήτριο), ή Επιτροπή Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ, οι Οικολόγοι - Πράσινοι, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος - ΑμεΑ, ΠΑΣΥΠΚΑ, το ΠΑΣ. ΓΑΛΑΤΣΙ και ή Πρώτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑμεΑ κα ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ. (Ανιδιοτελώς Νομικοί Σύμβουλοι μας οι κ.κ. Κων/νος Διάκος και Γεώργιος Κουτσουπιάς).

ΟΛΟΙ οι παραπάνω ο καθένας με τον δικό του τρόπο, από το δικό του μετερίζι, έδωσαν ψυχούλα και δόθηκαν στους Συνανθρώπους μας(Ρουχισμός, Τρόφιμα, και πολλά - πολλά πράγματα σε 1500 άτομα στο χώρο μας Καλαμών 36 Άνω Γαλάτσι.

Επίσης στο '; Σπίτι Γαλήνης '; σε 120 οικογένειες.

Αναμένουμε την παραλαβή από το Κέντρο - οικονομικώς αδυνάμων ΟΜΑΔΩΝ. Στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΠΕΡΑΜΑ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΛΠ. Για 700 Οικογένειες. Και όταν ολοκληρωθούν όλα τα πιο πάνω θα αμπαλαριστούν τα υπόλοιπα και θα σταλούν στην ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ, ΑΓΚΟΛΑ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.

Έχουμε ήδη ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΨΥΧΗΣ, από τα SOUPER-MARKET LIDL και τον κ. Χαρίση από το μίνι μάρκετ στο Άνω Γαλάτσι(Καραγιαννέικα) '; ΟΚ '; Γι'; αυτό και μείς !

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τον ΑΓΩΝΑ μας κατά της ΦΤΩΧΕΙΑΣ. Από 22/12/08 μέχρι 22/03/09. Θα συγκεντρώνουμε τα πάντα ώστε πλέον οι Συνάνθρωποι μας να καλύπτονται πλήρως όλο το χρόνο με καθημερινό φαγητό, ξηρά τροφή, ρουχισμό κ ότι άλλο θα υπάρχει στο χώρο μας στη ζεστή γωνιά, ΚΑΛΑΜΩΝ 36 στο ΑΝΩ - ΓΑΛΑΤΣΙ.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210-2923785, 6977.650564.


Την φύση όταν την προσέχεις σου δίνει ΖΩΗ, ή ΠΕΙΝΑ, όμως στην παίρνει πίσω.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ.
Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.
Μηχανικός, Εργαστηριακός Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ.
Μέλος της Παναττικής-Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
Μέλος και Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με κινητικά και άλλα προβλήματα.
Ιδρυτής και συντονιστής Κέντρων Απασχόλησης και μέριμνας, ΑμεΑΙ, στην Ελλάδα.
Ιδρυτής και Υπεύθυνος της Ελληνικής Πράσινης Εθελοντικής Ομάδας Ανιδιοτελούς Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.
Πρ. Αντιπρόεδρος του 1ου Πράσινου Ξενώνα Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, ΑμεΑ και Τρίτης Ηλικίας στον Σκαραμαγκά.
Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού & Αθλητικού Συλλόγου Άνω Γαλατσίου. http://users.otenet.gr/~fracisko/
www.pasipka.gr/
www.e-galatsi.gr/
http://7frag.spaces.live.com/Blog/
http://frang-koynanis.blogspot.com/
http://www.google.gr/ =Γράφεις, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ Η ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ.
http://ano-galatsi.blogspot.com/
http://www.ecogreens.gr/
http://otan-dineis-pote-de.pblogs.gr/
http://www.enisxisi.gr/
http://mail.google.com/mail/