Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΝΑΝΘΡΩΠΟ ! ! !



16 Σεπτεμβρίου
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ!


10 Λεπτά αναπνοής για τη ΓΗ!!! ...............................................................Σκοτάδι στον κόσμο:


Στις 17 Σεπ του 2008 από 21:50 έως 22:00 ας σβήσουμε όλα τα φώτα, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, ας δώσουμε την ευκαιρία στον πλανήτη μας να μπορέσει να «αναπνεύσει».


Εάν η συμμετοχή είναι μαζική, η εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να είναι τεράστια.


Μονό 10 λεπτά, για να δούμε τι θα μπορούσε να συμβεί!Ναι, θα είμαστε για λίγα λεπτά στο σκοτάδι μόνο με το φώς ενός κεριού να μας φωτίζει μόνο με την αναπνοή μας και την ανάσα που δίνουμε στον πλανήτη μας.


Θυμηθείτε ότι η δύναμη είναι στην ενότητα & ίσως με την συνδρομή του Internet να μπορέσουμε να το κάνουμε ακόμα πιο μεγάλο!Πείτε το στους φίλους σας σε όποια χώρα κι αν μένουν.
Προωθήστε αυτό το μήνυμα.
ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.

Μηχανικός, Εργαστηριακός Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ.Μέλος της Παναττικής-Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.

Μέλος και Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με κινητικά και άλλα προβλήματα.

Ιδρυτής και συντονιστής Κέντρων Απασχόλησης και μέριμνας, ΑμεΑΙ, στην Ελλάδα.

Ιδρυτής και Υπεύθυνος της Ελληνικής Πράσινης Εθελοντικής Ομάδας Ανιδιοτελούς Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.
Πρ. Αντιπρόεδρος του 1ου Πράσινου Ξενώνα Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, ΑμεΑ και Τρίτης Ηλικίας στον Σκαραμαγκά.Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού & Αθλητικού Συλλόγου Άνω Γαλατσίου (Καραγιαννέικα).






http://www.google.gr/ =Γράφεις, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ Η ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ