Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ



ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ

<< Κάθε 6' ένα παιδί, ένας ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ μας στο κόσμο, πεθαίνει από την πείνα >>. 100. 000 ΠΑΙΔΙΑ τη ΜΕΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ προτού να φτάσουν 5 ΧΡΟΝΩΝ



17 ΙΟΥΝΗ ( Μέρα – Μνήμης) ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ, ΑΠΟ 17 Σεπτεμβρίου και βοηθάμε και πάλι, όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε. Ο καθένας απ’ το δικό του μετερίζι απ’ την δική του γειτονιά της κοινωνίας.



Εν προκειμένω εμείς στο Γαλάτσι με μπροστάρη τον Πρ. Δήμαρχο Γαλατσίου κύριο ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΑ. Συνεργάτες αρωγοί: Επιχειρηματίες o Τοπικός και Αθηναϊκός Τύπος. Οι Μπλόκερς από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ, οι Εθελοντές μας από το Γαλάτσι τη ΕΛΛΑΔΑ κ το Εξωτερικό. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος ΑμεΑ ΠΑΣΥΠΚΑ. Ο Πρ. Πρόεδρος κ Ιδρυτής του Συλλόγου Ρουμελιωτών Τούντας Δημήτρης και ή Πρώτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΑμεΑ και ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ. ( Ανιδιοτελώς Νομικοί Σύμβουλοι μας, ο κ. Κώστας Διάκος και ο κ. Κουτσουπιάς Γεώργιος ).



Τη φύση όταν την προσέχεις σου δίνει ΖΩΗ και πρέπει !!! ή ΠΕΙΝΑ, όμως στην παίρνει πίσω.



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!



Μια ζεστή αγκαλιά ένα χαμόγελο( Ρουχισμός, Παπούτσια παιχνίδια( καινούργια και μη) και( ότι άλλο έχουμε) ΤΡΟΦΙΜΑ και ΓΑΛΑΤΑ. Για να βγει ο χειμώνας πιο ανώδυνα στις ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ που περνάει ή χώρα μας αλλά και όλη η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ( ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΛΥΨΕΙ). ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ? ? ?



( Καλαμών 36 στο Άνω Γαλάτσι Καραγιαννέικα) ΟΙ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ).



Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.



ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.



ΥΓ: Στα τηλέφωνα 210. 2923785 και 6977. 650564 για ότι πληροφορία θελήσετε για τα ΑμεΑ και τις Ευπαθείς Ομάδες θα σας ενημερώνει ο Ελευθέριος Φραγκίσκος Κουνάνης.