Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 6 Μαΐου 2008

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ


.
ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαλατσίου, καλώντας όλους τους Επίκουρους Εθελοντές και Φίλους σε ανοικτή πλατιά συζήτηση, αποφάσισε ομόφωνα να υλοποιήσει ένα σχέδιο για να αντιμετωπίσει όσο είναι δυνατόν την ΦΤΩΧΙΑ!
Αρχικά στο ΓΑΛΑΤΣΙ μας και αν μπορέσουμε και υπάρχει δυνατότητα και εκτός Γαλατσίου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σχέδιο κατά της Φτώχειας, στο τόπο που ζούμε. Η αφορμή δόθηκε όταν είδαμε όλοι μας το τι συμβαίνει τα 2 τελευταία χρόνια, από τις ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ που ετοιμάζουμε κατά διαστήματα.
Για πρώτη φορά κάνουμε έκκληση να συμμετάσχουν σε αυτόν το κοινωνικό αγώνα μας, φορείς, εκκλησία, εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων τοπικός τύπος, επιχειρήσεις, Μπλόκερς και όποιοι θελήσουν να συνεργαστούν μαζί μας, για να πετύχει τα μέγιστα ο κοινωνικός αυτός σκοπός. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις συμμετοχικές διαδικασίες ως μοχλός προόδου στην πορεία προς την εξάλειψη της φτώχειας στο ΓΑΛΑΤΣΙ μας.
Όλοι θα ξέρετε πια τι αναφέρει ο ΟΗΕ σήμερα. Περίπου 600 εκατομμύρια των φτωχών του κόσμου είναι κάτοικοι πόλεων. Πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι ζουν με λιγότερο από ένα δολάριο την ημέρα, ενώ 2,6 δισεκατομμύρια ζουν με λιγότερα από 2 δολάρια την ημέρα σε έναν παγκόσμιο πληθυσμό των 6,7 δισεκατομμυρίων κατοίκων. Περίπου 10 εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο πριν από την ηλικία των 5 ετών, με την συντριπτική πλειοψηφία να ξεψυχά από την φτώχεια και τον υποσιτισμό. Θα στηθούν περίπτερα έξω από τα SUPER – MARKET και σε κεντρικά σημεία του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, με αναρτημένες αφίσες κατά της ΦΤΩΧΙΑΣ, όλων των οικονομικά, αδύναμων ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ μας.ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ.
ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2923785 KAI 6977.650564. Η ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ: fracisko@otenet.gr

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ.
1. Μουτσόπουλος Ιωάννης.
2. Πουλάκη Μαίρη.
3. Πολυχρόνης Αντώνιος.
4. Μακρίδης Βλάσιος.
5. Παναγοπούλου Αγγέλα.
6. Νικολάου Γεώργιος.
7. Τούντας Σωτήριος.
8. Μπουγιούκα Κατερίνα.
9. Κουνάνης Γεώργιος.
10. Τούντας Δημήτριος.
11. Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.
12. Μπουγιούκας Αντώνιος.
13. Πίκουλας Μάνος.
14. Χατζής Νικόλαος.
15. Κώττη – Αγγουριά Φώφη.
16. Διάκος Κωνσταντίνος.
17. Βέλλης Ιωάννης.
18. Τούντας Θεόδωρος.
19. Πιταράς Ελευθέριος.
20. Σιδηρόπουλος Δημήτρης.
21. Παπαιωάννου Κώστας.
22. Μπίλιος Ιωάννης.
23. Μπανίλας Θεόδωρος.
24. Καλαϊτζής Στέλιος.
25. Τζίμας Σπύρος.
26. Παπατζήμας Γεώργιος.
27. Μπαλάφας Νικόλαος.
28. Λαμπροπούλου Πόπη.
29. Βασιλείου Ντίνα
30. Δάσκα Μαίρη.
31. Καρούση Κατερίνα.
32. Τούντας Βασίλης. Του Θεοδώρου.
33. Αδαμόπουλος Γρηγόρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: