Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2008

ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΜΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ - ΑΘΗΝΑΙΩΝ.


ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ Σ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.


ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΙΡΚΗΣ 4 (Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΩ ΤΗΣ ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ) Τηλ.2102133413,2102923785,2102925559-6977650564.ΦΑΞ 2102926633
ΗΜ: 7/7/2008
AΡ.ΠΡΩΤ:2/2008

Προς το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Γαλατσίου Γαλάτσι.

ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ(ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
ΥΠΟΨΗ Κ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ).ΑΘΗΝΑ.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΣ

ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣΑρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την τεχνική υπηρεσία του Δήμου ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κ τους εργαζόμενους πού φρόντισαν για τον καθαρισμό των οικοπέδων(συνεχίζουν.ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΚΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΩΡΓΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΤΡΟ ΝΑΡΚΩΜΑΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ.
ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ! ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ???
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΟΙ Κ.Κ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΕΠΑΙΜΒΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ Κ. ΔΙΑΚΟ Κ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Κ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ωστόσο, παραμένουν άλυτα τα πιο κάτω θέματα που επείγει η αντιμετώπισή τους:

• Τοποθέτηση ενός πυροσβεστικού κρουνού (από τη γεώτρηση δίπλα στο ΜΙΝΙ Μπάσκετ - γνωρίζουμε ότι λειτουργεί και έχει νερό) επί του πεζοδρομίου της οδού Ορίων ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Η ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΝΤΡΟΠΗ!!!για την προστασία του Πάρκου Ελευθερίας(ΟΡΙΟΝ Κ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ-ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ=Ο ΠΙΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
SOS Κίνδυνος πυρκαγιάς κ εξάπλωση της, σε όλη την γειτονιά.

Τοποθέτηση μπάρας στη είσοδο του Πάρκου Ελευθερί ας για την αποφυγή της εισόδου μοτοσικλετών και ατυχημάτων εντός του πάρκου(ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ 19 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ)ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΚΟΛΑΣΗ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ Κ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ,ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Τοποθέτηση βρύσης πόσιμου ύδατος εντός του Πάρκου Ελευθερίας(ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕ ΝΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ.
ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Κ ΒΡΩΜΑ Κ. ΤΕΝΤΟΜΑ, Κ. ΜΟΣΧΟΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!(ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ) ΚΑΝΤΕΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΑΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.

• Τοποθέτηση κάδων - έστω και ατομικών - ιδιαίτερα στις οδούς που δεν υπάρχουν καθόλου π.χ. Προφήτη Ηλία, Φανερωμένης, Καλαμών, Σπαρτιατών, Αθηναίων κλπ. (όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι κάτοικοι υπάρχει φόβος για τη δημόσια υγεία).
ήδη σχηματίζονται τεράστιες χωματερές όπου οργιάζουν οι αρουραίοι διότι μένουν πάνω από 15 μέρες στις γωνίες (φανερωμένης και καλαμών), (Αθηναίων και παραδεισίων, προφήτη Ηλία και κυπαρρησίας).ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΩΡΓΙΑΖΟΥΝ, ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ!

• Να γίνει περισυλλογή όλων των παλαιών και εγκαταλειμμένων οχημάτων (συνεχής εστία μόλυνσης) και επιπλέον θα δημιουργηθούν νέες θέσεις στάθμευσης. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΗΜΟΥΣ.

• Άμεση ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ της κεραίας του θανάτου ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας κινητής τηλεφωνίας από την οδό Παραδεισίων κτήριο Σεντούκαλη. Υπάρχει απόφαση Δικαστηρίου, γιατί δεν την ξηλώνετε ? ήδη παρουσιάστηκαν 5 κρούσματα υγείας στους περιοίκους(ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 3)ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.
ΚΑΙ 3 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΙΓΝΗΣ,ΚΟΥΡΤΙΟΥ,ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ,
ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΟΛΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΆΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΑΜΕΣΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ SOS!!!

ΟΤΑΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑ ΟΛΑ ΥΠΟΚΡΗΤΙΚΑ!!!ΓΙΑ 100η ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙ ΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ Κ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ κ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΛΥΘΕΙ Κ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Κ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΒΑΡΕΘΕΙΚΑΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ. ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ.
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗΡΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΜΑ 60 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΝΤΡΕΠΩΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: Κουνάνης Ελευθέριος .Φραγκίσκος.

Η Γενική Γραμματέας: Πουλάκη Μαίρη

Ο Αντιπρόεδρος: Πολυχρόνης Αντώνης

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΔΕΥΤΕΡΑ – 14/7/08 ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: