Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 23 Αυγούστου 2008

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !

24 Αυγούστου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑμεΑ!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ BLOGERS ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΘ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΟΔΟΣ ΗΡΑΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Κ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ(ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ?ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΟΥ(Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ).ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ: ΣΤΟ 6977.650564 Η ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ(ΗΔΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ).


ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ 5 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΑΛΛΟΙ 3 ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΓΡΑΦΤΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΤΡΟΠΟ(ΕΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ).


Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦ, ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 14.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.(ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ)ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΟΠΟΥ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΩΣΕ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΠΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ 3-4 ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΑΥΤΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ - ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ BLOGERS KAI TO e-galatsi.gr ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΜΑΣ.ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.


ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΤΟΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ, ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟ - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.Μηχανικός, Εργαστηριακός Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ.

Μέλος της Παναττικής-Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.

Μέλος και Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με κινητικά και άλλα προβλήματα.Ιδρυτής και συντονιστής Κέντρων Απασχόλησης και μέριμνας, ΑμεΑΙ, στην Ελλάδα.

Ιδρυτής και Υπεύθυνος της Ελληνικής Πράσινης Εθελοντικής Ομάδας Ανιδιοτελούς Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.

Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού & Αθλητικού Συλλόγου Άνω Γαλατσίου (Καραγιαννέικα).
http://www.google.gr/ =Γράφεις, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ Η ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: