Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!













ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΨΥΧΟΥΛΑ!

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ, ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ! !


ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !


Αγαπητέ Φραγκίσκο καλά τα είπες. Μην ξεχνάς ότι μεγάλωσα στο Γαλάτσι, όπως επίσης κατοικούν οι γονείς μου και η οικογένεια της αδελφής μου. Συμφωνούμε στο ότι το Γαλάτσι θα μπορούσε να γίνει ένα από τα πιο όμορφα προάστια, δίπλα στο Ψυχικό και στην Φιλοθέη και κατέληξε μετά από τόσα χρόνια δημαρχίας του Παπαδυονισίου να είναι Κυψέλη. Κρίμα γιατί και εγώ θυμάμαι μικρός να παίζω σε χωράφια και δέντρα τα οποία έδιναν σιγά σιγά την θέση τους σε πολυκατοικίες με μαγαζιά(ούτε καν πυλωτές).Πολλά τα κακώς κείμενα. Γνωρίζεις ότι είμαι στο πλευρό της προσπάθειάς σου και η πρότασή μου για υποστήριξη δωρεάν ,μέσω του κέντρου που διευθύνω, σε κάποιους που κρίνεις αναγκαίο, ισχύει. Θα μπορούσα να αφιερώσω κάποια ώρα όπου να εξετάζω δωρεάν.Σε χαιρετώ καλή επιτυχία είμαστε πάντα κοντά σου πάντα κοντά στην Ομάδα και στον ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

ΛΕΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣΤΜΗΜΑ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΡΩΜΗΣ

Τ.ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ (Ι.Δ.Ο.ΘΕ.)*ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ DOCTORS HOSPITALΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙNTERNATIONAL GUIDE OF PHYSICIANS AND THERAPISTS*ΜΕΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (I.S.O.M)ΜΑΡΟΥΣΙΠετρούτσου 25 & Αρτέμιδος 15125τηλ: 21-021-31-031 κιν.6937-409005e-mail: lekakis@isoropia.grhttp://www.isoropia.gr/ http://www.orthomed.org/


Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαλατσίου, καλώντας όλους τους Επίκουρους Εθελοντές, το ΔΣ του συλλόγου Άνω Γαλατσίου και Φίλους σε ανοικτή πλατιά συζήτηση, αποφάσισε ομόφωνα και υλοποιεί ένα σχέδιο για να αντιμετωπίσει όσο είναι δυνατόν την ΦΤΩΧΕΙΑ! ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

Αρχικά στο ΓΑΛΑΤΣΙ μας και αν μπορέσουμε και υπάρχει δυνατότητα και εκτός Γαλατσίου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σχέδιο κατά της Φτώχειας, στο τόπο που ζούμε.


ΑΠΟ 1/7/08 ΕΩΣ 15/12/08, ΚΑΛΑΜΩΝ 36 ΑΝΩ - ΓΑΛΑΤΣΙ (Καραγιαννέικα) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ: ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ, ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.


ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !
ΥΓ= ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ fracisko@otenet.gr Mail.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ.
ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Ο Κ. ΔΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.


ΜΕ ΤΙΜΗ.

Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.
Εκπαιδευτικός μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.


KOΝΤΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΤΑΚΤΟ Κ SOS!!! ΤΗΛ= 6977.650564.

Δεν υπάρχουν σχόλια: