Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2009ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΙΖΙ.
ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΑΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ! ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΙΑΤΡΟΣ Κ. ΤΣΙΡΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ Κ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡ. ΚΑΙ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥΝΤΑΣ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ).ΤΡΟΦΙΜΑ, ΓΑΛΑΤΑ,ΡΟΥΧΙΣΜΟ,ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ,ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΛΠ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ. 27, 28, 29, 30, 31. ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ Κ 4/4/2009 ΑΠΡΙΛΙΟΥ(ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ).
ΕΚΤΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΓΑΛΗΝΗΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ.
Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ.
ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ? Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ??? ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
Αγαπήσαμε και αγαπάμε τον κόσμο από καρδιάς. Είμαστε κοντά του πάντα. Αυτός αφού μας αφουγκραστεί και μας πιστέψει, μας πλησιάζει, μας αγκαλιάζει και περιμένει και τη δική μας αγκαλιά, ένα ζεστό χάδι, ένα γλυκό λόγο. Είναι πολύ δύσκολο να τον πλησιάσεις γιατί οι έξω του λένε πολλά και φοβάται. Πολλές φορές την αλήθεια την αποδιώχνει. Όταν όμως σε φέρει κοντά του είναι η ώρα πού του έχεις κερδίσεις την εμπιστοσύνη και αυτό γιατί φοβάται με ότι συμβαίνει σήμερα γύρω του.Μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο, αν αποδειχτεί γιατί οι μάσκες κάποτε πέφτουν η συνεχίζει πισώπλατα η λυκοφιλία!!!Δεν λατρέψαμε τις ιεραρχίες, ούτε λυγίσαμε το γόνατο μπροστά στο χρήμα και το ψέμα, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με επίκεντρο πάντα τον Άνθρωπο.Δε χαμογελάσαμε ψεύτικα ποτέ σε κανένα, μα ούτε κραυγάσαμε μια ηχώ για να λατρέψουμε, κάτι το εφήμερο κάτι το ψεύτικο, ανάμεσα στα πλήθη.Δεν ήμασταν άλλος ένας αριθμός, ήμασταν μαζί τους και νόμισαν ότι μας είχαν, μα δεν ήμασταν δικοί τους ποτέ, γιατί ανήκαμε στον πλησίον μας.Ήμαστε και θάμαστε μόνοι εκείνη την ώρα, αλλά δεν θα πάψουμε ποτέ μέχρι το τέλος να δίνουμε τα πάντα κατ’ εντολή του, όσο μπορούμε σε αυτούς που μας χρειάζονται πραγματικά.Αν θα μείνουμε η όχι ζωντανοί στην μνήμη τους ή ξεχασμέ νοι, δε πρόκειται αυτό, να φρενάρει την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ προσφορά μας και την πίστη μας για τον μεγαλύτερο επαναστάτη και μύστη του κόσμου.Αυτό πού πρέπει εμείς να κάνουμε (όσο μπορεί ο καθένας) πιστεύουμε ταπεινά ότι το κάνουμε. Αν το πράττουμε καλά, αν τα καταφέρνουμε, ας το κρίνει άλλος.Το ζητούμενο είναι για ότι θες να κάνεις κάντο χωρίς υποκρισία χωρίς λόγια αλλά με πράξεις με ήθος και αξιοπρέπεια απέναντι στον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.Και ας είναι προς τα έξω δυνατή η έξωθεν καλή μαρτυρία ‘’παράδειγμα προς μίμηση’’ αντί για υποκρισία και αχαρισ τία, με παραμέτρους τον ωχ ωχαδερφισμό και το δε βαριέσαι εγώ θα φτιάξω τον ΑΝΘΡΩΠΟ του κόσμου’’ Θυμηθείτε τον μεγάλο Καζαντζάκη ΄Να αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Άμα δεν σωθεί εγώ θα φταίω.Έτσι μάθαμε να τον λέμε εμείς αυτόν που αγαπήσαμε και θα αγαπάμε από καρδιάς μέχρι τέλους για να φτιάξουμε πολιτείες της κοινωνίας και ένα κόσμο που θα χωράει όλους τους κόσμους μέσα !Ολόψυχα σε όλους Υγεία και ψυχής ηρεμία. '' ΚΑΛΕΣ - ΓΙΟΡΤΕΣ ''Μόνο μια χάρη κλείνοντας θέλω να σας ζητήσω, τίποτα για μας.Παράκληση από καρδιάς! Κτυπάτε την διπλανή σας πόρτα, μπορεί να σας χρειάζεται πραγματικά κάποιος.Αν σας γεμίσει αυτή σας η πράξη, τότε συνεχίστε για όλο τον χρόνο μέχρι το ταξίδι στην αιωνιότητα στη πραγματική ΖΩΗ…Θα νιώσετε υπέροχα.Πιστέψτε μας,Αξίζει. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα από ΚΑΡΔΙΑΣ ! Και μη ξεχνάτε ποτέ.

ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΝΙΩΘΕΙΣ.

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. (ΝΟΜΙΚΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣ)
Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.
Μηχανικός Εργαστηριακός Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ.
Μέλος της Παναττικής-Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνη τικής ενέργειας.
Μέλος κ Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με κινητικά κ άλλα προβλήματα.
Ιδρυτής κ συντονιστής Κέντρων Απασχόλησης κ μέριμνας,ΑμεΑ στην Ελλάδα.
Ιδρυτής κ Υπεύθυνος της Ελληνικής Πράσινης Εθελοντικής Ομάδας Ανιδιοτελούς Προσφοράς κ Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες κ τα ΑμεΑ.
Πρ. Αντιπρόεδρος του 1ου Πράσινου Ξενώνα Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, ΑμεΑ κ Τρίτης Ηλικίας στον Σκαραμαγκά.
Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού & Αθλητικού Συλλόγου Άνω Γαλατσίου. http://users.otenet.gr/~fracisko/
www.pasipka.gr/
www.e-galatsi.gr/
http://7frag.spaces.live.com/Blog/
http://frang-koynanis.blogspot.com/
http://www.google.gr/ =Γράφεις, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ Η ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
http://ano-galatsi.blogspot.com/
http://otan-dineis-pote-de.pblogs.gr/
http://www.enisxisi.gr/
http://www.facebook.com/posted.php#/profile.php?id=1544520429&ref=profile
http://www.facebook.com/posted.php#/group.php?gid=56496423735&ref=mf
http://www.facebook.com/posted.php#/event.php?eid=59088891117&ref=share


ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ !!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ, ΘΑ ΣΙΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.
(ΜΕΓΑΛΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ)1)ΜΕ 300 ΚΙΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ(ΠΑΤΑΤΕΣ, ΚΛΠ) ΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΓΑΛΗΝΗΣ ΆΠΟΡΩΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΓΙΑ 150 -200 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

2)ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ Σ'ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΆΠΟΡΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ(ΑΓ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ)ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ 700 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.3)ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ(ΠΑΛΑΙΟ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ)ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΗ, ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ, ΑΓΚΟΛΑ, ΚΛΠ.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Κ.ΤΣΙΡΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ,ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.
Ο ΛΑΟΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΠΑΙΤΕΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !


ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Κ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟ(ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ).

ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ.
ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΕΟΣ Κ ΝΤΡΟΠΗ. ΕΧΕΤΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ Κ. ΤΣΙΡΟ ΑΙΣΧΟΣ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ Κ ΨΥΧΗΣ ΗΡΕΜΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: