Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ! ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΩ !!! ΣΤΟ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΜΕΙΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ - ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. Σε συνεργασία με τον Δημοτικό Ανεξάρτητο Συνδυασμό, ΓΑΛΑΤΣΙ 21ος ΑΙΩΝΑΣ και τον Θεόδωρο Τούντα.Για μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ! όπου(εσύ, τ’ αδέρφια μας, οι γονείς, οι συγγενείς, οι φίλοι (κανείς δεν έχει συμβόλαιο με τη ΖΩΗ)! Δεν θα τυχαίνουν της πρόνοιάς της, αλλά Θάνε ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ και θ’ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ αυτοί και όχι άλλοι για κείνους.

Εμείς λέμε ναι και σας καλούμε όλους να ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και ΗΘΟΣ! με έργα και συνεχή αγώνα(ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ)ούτε εργαλείο των μεγιστάνων του σκότους και όχι με λόγια και υποσχέσεις.Ο καθένας από όπου μπορεί. Για να σχηματιστεί μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ χωρίς διακρίσεις χωρίς χρώματα ώστε να μπορέσουμε όλοι κάποτε να κοιταχτούμε στα μάτια ειλικρινά ! Γιατί τότε θάχουμε πετύχει να φτιαχτεί η ΓΗ μας απ΄ άκρη σε άκρη, μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, που το αυτονόητο θα δίνεται απλόχερα, χωρίς επαιτεία. Να φτιάξουμε ένα ΚΟΣΜΟ πού να χωρά όλους τους ΚΟΣΜΟΥΣ μέσα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Ο ΔΗΜΟΣ είναι απόντες γιατί δίνουν στην πλουτοκρατία και όχι στον συνάνθρωπο το αυτονόητο(ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΠΟΙΩΝ)ΕΜΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ, ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Σας Ευχαριστούμε ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΣΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ.

Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.
Μηχανικός Εργαστηριακός Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ.
Μέλος της Παναττικής-Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
Μέλος κ Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με κινητικά και άλλα προβλήματα.
Ιδρυτής και συντονιστής Κέντρων Απασχόλησης και μέριμνας, ΑμεΑΙ, στην Ελλάδα.
Ιδρυτής κ Υπεύθυνος της Ελληνικής Πράσινης Εθελοντικής Ομάδας Ανιδιοτελούς Προσφοράς κ Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες κ τα ΑμεΑ.
Πρ. Αντιπρόεδρος του 1ου Πράσινου Ξενώνα Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, ΑμεΑ κ Τρίτης Ηλικίας στον Σκαραμαγκά.Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού & Αθλητικού Συλλόγου Άνω Γαλατσίου.
http://users.otenet.gr/~fracisko/
http://www.pasipka.gr/
http://www.e-galatsi.gr/
http://7frag.spaces.live.com/Blog/
http://frang-koynanis.blogspot.com/http://www.google.gr/ =Γράφεις, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ
http://ano-galatsi.blogspot.com/
http://otan-dineis-potede.pblogs.gr/
http://www.enisxisi.gr/
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/profile.php?id=1664446772&ref=profile
http://www.e-grammi.gr/
http://www.ecogreens-gr.org/cms/
http://e-thesprotia.pblogs.gr/2009/04/oikologoi-prasinoi.html#comments

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΓΙΑ Τ' ΑμεΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: